LEN-ART vabi v Lenart

27 dogodkov. Trije meseci. LEN-ART je odprl svoja vrata z že 7. zaključno produkcijo Zasebne glasbene šole Muziklub Lenart.

Aleksandra Papež, četrtek, 13. junij 2019 ob 08:23
Lenart

Lenart

27 dogodkov. Trije meseci. Za vse generacije in okuse. Predstave, glasba, ples, otroško dogajanje in še bi lahko naštevali. Vse to je poletje v Občini Lenart v Slovenskih goricah - LEN-ART.

LEN-ART je odprl svoja vrata z že 7. zaključno produkcijo Zasebne glasbene šole Muziklub Lenart. Nastopilo je okoli 135 učencev omenjene šole, ki so razvrščeni v »band« zasedbe odigrali vrsto tujih in slovenskih pesmi, od narodnozabavnih, slovenskih zimzelenih in znanih sodobnejših angleških do rock komadov. Učenci so zaigrali tudi skupaj z gosti - z zabavnim reperjem 6pack Čukur-jem in Matjažem Jelenom (Šank Rock). »Posebnost letošnjega dogodka je bila večja samostojnost učencev. Mentorji smo dodali le manjkajoče vokale in glasbila. Res smo ponosni nanje in na dogodek, ki smo ga tokrat obarvali s toplino, ljubeznijo ter označili z znakom za mir, ki ga vzgajamo tudi med našimi učenci.« je povedal Peter Šenekar, vodja Muzikluba. Dobre glasbe pa ni manjkalo niti na druženju po dogodku v Cafe Moulin-u.

V nedeljo, 16. junija, ob 20. uri, LEN-ART vabi k ogledu komedije Katastrofalna večerja Gledališke skupine KD Ivan Kaučič iz Ljutomera v Dom kulture v Lenartu. Zmeraj aktualna tematika nezvestobe poročenega para preoblečena v humorno ozadje podkupovanja, lažnih identitet in telefonskega klica, ki vse spremeni. Vstop prost!

V torek, 18. junija, ob 19. uri pa ne zamudite odličnega koncerta Podružnične šole Lenart Konservatorija za glasbo in balet Maribor in Slovenskogoriškega pihalnega orkestra Mol.

24. junija na Zavrh prihaja romska etno skupina z Miškom Kontrecom, ob zvenu katere boste lahko okusili tudi prekmurske kulinarične dobrote, že nekaj dni kasneje pa vas bo navdušil FolkArt s plesnima skupinama iz Mehike in Ukrajine.

Živopisano dogajanje v Lenart prinašata tudi julij in avgust. Ne bo nam dolgčas!

»LEN-ART bo zabaven, živahen, poživljajoč in sproščujoč, z namenom oživljanja našega mesta. Družila nas bo pozitivna energija in dobra volja, uživali bomo ob različnih dogodkih, glasbi, plesu in na predstavah. Ob zvokih in ritmu LEN-ART-a se bomo imeli lepo. Pridite v mesto Lenart!« je zapisal mag. Janez Kramberger, župan Občine Lenart.



Več v Družabno