Visoko noseča ženska, ki je bila prijeta v skupini tujcev, tekom dopoldneva rodila

V Središču ob Dravi so prijeli sedem državljanov Afganistana, štiri odrasle osebe in tri otroke, med njimi je bila tudi visoko noseča ženska

Prlekija-on.net, četrtek, 13. februar 2020 ob 09:31
Ženska je bila prepeljana v bolnišnico, kjer je rodila

Ženska je bila prepeljana v bolnišnico, kjer je rodila

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 12. februarja,. obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 05:45 uri so v naselju Središče ob Dravi prijeli sedem državljanov Afganistana. Od tega štiri odrasle osebe in tri otroke. S kraja prijetja so odpeljali visoko nosečo žensko, katera je v ptujski porodnišnici tekom dopoldneva rodila. Pet tujcev je bilo po končanem policijskem postopku vrnjenih hrvaškim policistom, en tujec pa odpeljan v Center za tujce v Postojni, zaradi združitve družinskih članov.

Ob 09:55 uri so na regionalni cesti v naselju Velika Nedelja zaustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil vozilo v cestnem prometu brez vozniškega dovoljena. Zato so mu bile odvzete registrske tablice ter vozilo zaseženo. Zoper kršitelja sledi obdolžili predlog.

Nosečnico so z reševalnim vozilom prepeljali v SB Ptuj

Prijeli sedem državljanov Afganistana, med njimi visoko nosečo žensko


Ob 15:32 so bili na kraju prometne nesreče II. kategorije v naselju Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik tovornega vozila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v voznika osebnega avtomobila, pri čemer je voznik osebnega avtomobila zadobil lahke telesne poškodbe in bo naknadno poiskal zdravniško pomoč. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 17:00 so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije kot dogodek, katera se je zgodila na regionalni cesti izven naselja Libanja. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 18.18 so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije kot dogodek, katera se je zgodila v naselju Senešci. Voznica je trčila z osebnim vozilom v srno, katera je s kraja pobegnila. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 19:45 uri so izven naselja Hermanci prijeli štiri državljane Pakistana, kateri so predhodno ilegalno prestopili državno mejo. Trenutno še s tujci izvajajo postopek.



Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34