Zaradi uhajanja plina iz jeklenke prišlo do eksplozije

43-letni lastnik je v kletnih prostorih stanovanjske hiše s plinskim gorilnikom segreval doma narejeno hladilno napravo za vodo. Pri tem je prišlo do eksplozije, lastnik pa je bil huje poškodovan.

Prlekija-on.net, nedelja, 3. maj 2020 ob 12:24
Prišlo je do eksplozije

Prišlo je do eksplozije

Policisti PU Maribor so v soboto, 2. maja, okoli 13.30, bili obveščeni o eksploziji in požaru na stanovanjski hiši v okolici Maribora. Policisti Policijske postaje Maribor II so opravili ogled ter ugotovili, da je 43-letni lastnik v kletnih prostorih stanovanjske hiše s plinskim gorilnikom segreval doma narejeno hladilno napravo za vodo. Zaradi uhajanja plina iz jeklenke je prišlo do eksplozije in požara v katerem je lastnik utrpel hude telesne poškodbe. Na objektu je nastala materialna škoda za okoli 500 evrov. Policisti bodo o zadevi obveščali državno tožilstvo.

Ob 23. uri pa so bili obveščeni o požaru na stanovanjski hiši v okolici Maribora. Gasilci so požar pogasili, v požaru ni bil nihče poškodovan po prvih podatkih je nastala velika premoženjska škoda. Policisti Policijske postaje Rače še vedno opravljajo ogled.



Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34