Nina Brasseur izdala božično avtorsko pesem

Letos je to njena druga avtorska skladba in nosi naslov Božični poljub.

Prlekija-on.net, četrtek, 24. december 2020 ob 20:10
Nina Brasseur - Božični poljub

Nina Brasseur - Božični poljub

Dan pred letošnjim božičem je izšla nova božična avtorska pesem 19-letne Nine Brasseur iz Murske Sobote. Nina v javnosti poje že približno šest let, leta 2016 pa je nastopila tudi v šovu Slovenija ima talent ter prišla do polfinala in sicer med prve tri z največ glasovi, a se žiranti takrat niso odločili da bi šla v finale.

Letos je to njena druga avtorska skladba in nosi naslov Božični poljub. Za glasbo in tekst je poskrbel Denis Maver, glavni pevec skupine Zlata Žila v kateri Nina tudi poje že več let. Prav tako je Denis poskrbel za videospot, posnela pa sta ga skupaj v Murski Soboti na glavnem trgu in nekaj pri njemu doma.

Pesem govori o tem, da je božični čas spet tukaj in da ona premišljuje o tistem božičnem poljubu in da brez njega ne more živeti, na koncu se on seveda vrne, tako da ima pesem zelo lep konec.

"Za svojo prihodnost si želim čim več avtorskih komadov in veliko nastopov, to so moji cilji v glasbeni karieri. Zahvaljujem se seveda vsem, ki me podpirajo, to mi največ pomeni," še nam je ob tem povedala Nina.

Pesmi lahko prisluhnete v videu.



Več v Glasba in film