V ZD Ljutomer bodo začeli cepiti tudi mlajše od 50 let

Prioritetno bodo cepljeni najprej vsi, še prijavljeni in necepljeni v starosti nad 50 let, prioritetne skupine ter kritična infrastruktura. Zato pozivajo vse prijavljene v tej starostni skupini, da v teh dnevih pričakujete klic na cepljenje.

Prlekija-on.net, četrtek, 6. maj 2021 ob 15:28
ZD Ljutomer

ZD Ljutomer

Glede na javno objavljeno informacijo, da se sprošča cepilna shema, iz ZD Ljutomer sporočajo, da bodo od ponedeljka 10. maja naprej začeli cepiti tudi mlajše od 50 let, s tem, da bodo prioritetno cepljeni najprej vsi, še prijavljeni in necepljeni v starosti nad 50 let, prioritetne skupine ter kritična infrastruktura. Zato pozivajo vse prijavljene v tej starostni skupini, da v teh dnevih pričakujete klic na cepljenje.

V ZD-ju bodo okrepili cepilne ekipe v naslednjih tednih, vse z željo, da v skladu z večjo količino pritekajočega cepiva čimprej pocepijo vse že prijavljene in ostale zainteresirane, ki se še bodo prijavljali na cepljenje.

Na vse, ki se še niste prijavili, apelirajo, da se prijavite na novi prijavni platformi na spletni strani zVEM (https://zvem.ezdrav.si/cepljenje) in s tem razbremenite cepilno INFO TOČKO zdravstvenega doma. Še vedno pa bo v ZD-ju vsak ponedeljek in četrtek od 12. do 15. ure odprta telefonska linija 041-360-909 za vse informacije in prijave na cepljenje.

Ponovna prijava na cepljenje ni potrebna, v kolikor pa v svojo prijavo niste sigurni, pa se lahko na obstoječi prijavni platformi prijavite še enkrat.

V želji, da čimprej premagamo trenutno situacijo vas iz ZD Ljutomer lepo pozdravljajo.



Več v Gospodarstvo