Prlek, ki se s kolesom potepa po Evropi, se nam tokrat javlja iz Italije

Do Splita bo šel s trajektom, nato pa bo prekolesaril celotno hrvaško obalo. Doma si bo odpočil nekaj dni, nato pa bo kolesaril še do zaključne destinacije, Istanbula.

Prlekija-on.net, nedelja, 22. avgust 2021 ob 18:57
Kevin v Italiji

Kevin v Italiji

Oglasil se nam je Kevin Lackovič iz Drakovcev, ki se potepa po Evropi s kolesom. Letos poleti se je s kolesom odpravil do Berlina, tokrat pa še do Rima. 

Poleti je kolesaril do Berlina, kot pravi, da pokaže, da se vse da, če je le volja. "Pa tüdi v totih hüdeh cejtih, ko lidje peveč jomrajo - ker svet je resen lep, pa lepše še nan neje blo. Lidje, ki jih srečüvlen po poti, so do mene vsi prijazni, nesramnih nega in vsi mi radi pomogajo," je povedal o svoji poti v Berlin.

Prekolesaril bo celotno hrvaško obalo, nato pa bo šel še do Istanbula

Tokrat se javlja iz Rima, ima pa namen prekolesariti vse do Istanbula. "Jaz pa sen si tejko grehof pa veselja nobra na poti do Berlina, tak ka sen se odloča, da iden s peciklon poglejat popeža v Rim, ka de mi grehe zbrisa. Malo heca.Tak je fejn blo, ka sen si reka ka še čen prekrasno Italijo viditi pa začütiti - lidje so nenormalno prijazni, pa bol proti jugi ideš, bol je vse sproščeno, pa neje tak kak stori lidje duma provijo, ka do mi te vse pokrali ...," pravi o svoji poti po Italiji.

"Na cestah pa je fukjeno (ka moren stalno pret kak iden, eno zmoliti), Je pa dogodivščina. Napre še gren s trajekton do Splita, te pa bon celo hrvaško obalo gor prepela. Te pa do doma za dva do tri dni, te pa dele gas do zaključne destinacije, Istanbul," pravi.

Če bi radi sledili njegovi pustolovščini, ga lahko spremljate na Instagramu. Kevinu želimo srečno pot in da se varno vrne nazaj v Prlekijo.



Več v Zanimivosti