Danes pogostejše meritve hitrosti na območju PP Ljutomer

Še vedno poteka nacionalna akcija »Mikromobilnost«, kjer policisti poostreno nadzirajo in ugotavljajo morebitne kršitve kolesarjev, voznikov e-koles, skirojev ter pešcev.

Prlekija-on.net, petek, 17. maj 2024 ob 07:01
Policija

Policija

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklem dnevu obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, kršitev javnega reda in miru ter poškodbo vozila na parkirišču.

S področja kriminalitete so policisti v Gornji Radgoni obravnavali kaznivo dejanje tatvine. Na območju Murske Sobote je bila obravnavana goljufija pri plačilu goriva in tatvina artiklov v trgovini. Storilci tatvine so bili pozneje prijeti s strani policistov, ukradeni artikli pa so bili vrnjeni oškodovancu. Lendavski policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, osumljenemu pa je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru, kršitelj pa se je ob intervenciji policistov pomiril.

Še vedno poteka nacionalna akcija »Mikromobilnost«, kjer policisti poostreno nadzirajo in ugotavljajo morebitne kršitve kolesarjev, voznikov e-koles, skirojev ter pešcev. Vse udeležence v cestnem prometu pozivajo, da upoštevajo cestno prometne predpise in tako poskrbijo za varnost vseh udeležencev v prometu.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše predvsem na območju PP Ljutomer.



Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34