V Ljutomeru so ta konec tedna zbrani motoristi na 22. srečanju MK Samorog

V Ljutomeru poteka 22. srečanje motoristov MK Samorog.

Prlekija-on.net, sobota, 18. maj 2024 ob 11:15
22. moto srečanje MK Samorog

22. moto srečanje MK Samorog

Mesec maj je že tradicionalno rezerviran za srečanje motoristov MK Samorog Ljutomer, ki so ta konec tedna zbrani v Ljutomeru, kjer poteka že 22. srečanje. MK Samorog oba dneva pripravlja tradicionalno panoramsko vožnjo s super žurom z živo rock glasbo.

Motoristi so se zbrali v petek popoldan v Ljutomeru v industrijski coni zraven rastlinjakov Panorganic in se podali na panoramsko vožnjo. Med drugim so se ustavili v Gezovih jamah, kjer so imeli pogostitev, ob vrnitvi nazaj na prizorišče pa je potekala zabava z glasbo, za katero je poskrbel Rock DJ POLKO.

Tudi v soboto sledi panoramska vožnja, nato moto hudomušne igre, ki bodo poskrbele za dodatno zabavo in smeh. Zvečer pa sledi zabava in živa glasba, kjer nastopajo energični ROCKERI.

Vstop je prost, poskrbljeno je tudi za kampiranje ter hladno pijačo in dobro jedačo. V nedeljo bodo organizatorji vsem motoristom oz. vsem kamperjem postregli z brezplačnim zajtrkom in svežo kavo.

Program v soboto, 18. maja
14:00 Zbiranje motoristov
15:30 panoramska vožnja
18:00 moto hudomušne igre
19:00 živa glasba, kjer nastopajo energični ROCKERI (HR)

Lepo vabljeni vsi motoristi in ljubitelji motorjev.

22. moto srečanje MK Samorog

V soboto se je na panoramsko vožnjo podalo preko 250 motoristov


22. moto srečanje MK Samorog

Ta konec tedna so v Ljutomeru zbrani motoristi na 22. srečanju MK Samorog Postanek v Gezovih jamah na petkovi panoramski vožnji

Objavil/a Prlekija-on.net dne Sobota, 18. maj 2024


Več v Družabno