Po pestrem celodnevnem dogajanju, Ormož dokončno zbudili še z rock koncertom

Na Zbudi se, Ormož so zvečer na oder stopili pionirji yu-rocka, predstavniki novega vala, legende, brezčasni in brezkompromisni, eni in edini - Prljavo kazalište.

Prlekija-on.net, torek, 28. maj 2024 ob 14:35
Zbudi se, Ormož 2024

Zbudi se, Ormož 2024

Klub ormoških študentov je tudi letos organiziral dogodek, ki je namenjen vsem generacijam v Ormožu. Z dogodki ne poskušajo samo zbuditi mesta Ormož, ampak povezati ljudi vseh generacij ter hkrati ohranjati in spodbujati dogajanje v Ormožu.

Letos je ekipa Kluba ormoških študentov organizirala že 8. »Zbudi se, Ormož«, ki se je odvijal v soboto, 25. maja, v Mestni grabi v Ormožu. Skozi celoten dan so potekala športna, zabavna in poučna dogajanja. Bujenje Ormoža se je pričelo ob 9. uri, ko se je skozi mestne ulice sprehodila godba Glasbene šole Ormož in mažoretke. Prijavljene ekipe so se pomerile v odbojki na mivki, za najmlajše so poskrbeli animatorji iz animacij Mavrica, za športne navdušence in podpornike zdravega življenjskega sloga se je predstavila športna šola DADA in Center za krepitev zdravja iz Zdravstvenega doma Ormož. Potekali so Core treningi pod vodstvom Albina Horvata in plesni (zumba) treningi pod vodstvom Domna Rotarja. Našlo se je tudi nekaj za ljubitelje živali, saj so na obisk prišli iz pasje šole SA-NU s svojimi psički.

V Mestni grabi so se s svojo stojnico predstavljali policisti in gasilci. Na druženje so prav tako povabili starostnike iz Centra starejših občanov Ormož. S prav posebnim projektom se je na eni izmed stojnic predstavila Osnovna šola Ormož, Vrtec Ormož pa je s svojo plesno točko vse popeljal v dnevno dogajanje. Predstavil se je tudi Rokometni klub Jeruzalem-Ormož.

Za okrepčilo na dogodku je čez celoten dan skrbelo Iskreno gostinstvo, zvečer pa je za hrano skrbel SKUNK Urban Kitchen.

Zvečer so na oder stopili pionirji yu-rocka, predstavniki novega vala, legende, brezčasni in brezkompromisni, eni in edini - Prljavo kazalište. Zraven njih sta nastopili še skupina Jack ‘n' roll, ki igrajo predvsem pop-rock in zabavno glasbo ter skupina mladih ustvarjalcev SP!CY, ki igrajo predvsem avtorske skladbe. Za zaključek večera je poskrbel DJ C.H.A.R.E.

Foto: Andrej Copot



Več v Družabno