Poslovna skupina Business Point drugič po vrsti organizirala pogovorni večer Restavracija

V Pogovornih večerih Restavracija sodelujejo ljudje, ki na različne načine zaznamujejo širši pomurski prostor in v njem aktivno delujejo.

Prlekija-on.net, sreda, 29. maj 2024 ob 19:21
Restavracija - Breda Breznik Farkaš

Restavracija - Breda Breznik Farkaš

Poslovna skupina Business Point je 23. maja v sklopu pogovorov Restavracija gostila zdravnico in akupunkturistko Bredo Breznik Farkaš.

Blagovna znamka Poslovna skupina Business Point združuje podjetja s področja poslovnega svetovanja, računovodstva in zelene energije. Del poslovnih prostorov, ki so urejeni v nekdanji pomurski založbi in tiskarni v Murski Soboti, je namenjen razvoju kreativnih, izobraževalnih in umetniških vsebin. V sklopu salona in galerije Business Point Art potekajo različni, za javnost odprti in brezplačni dogodki.

V Pogovornih večerih Restavracija sodelujejo ljudje, ki na različne načine zaznamujejo širši pomurski prostor in v njem aktivno delujejo. Želja organizatorjev Restavracije je, da salon restavrira odprt, kreativni in inovativni pomurski prostor. Gostja druge Restavracije je bila upokojena zdravnica, nekdanja vodja ORL oddelka v Splošni bolnišnici Murska Sobota in še vedno aktivno delujoča akupunkturistka Breda Breznik Farkaš (80). Predstavila je tradicionalno kitajsko metodo zdravljenja z akupunkturo, z voditeljico večerov Normo Bale pa sta se dotaknili tudi aktualnega stanja v zdravstvu in osvetlili zanimivo življenjsko pot izjemne sogovornice, ki je, sledeč konceptu Restavracije, predstavila svojo gostjo, dr. Etelko Korpič Horvat, pravnico, predavateljico in nekdanjo ustavo sodnico. Slednja je spomnila na pomen prijateljstva in na drobne radosti, ki jih v tempu življenja pogosto spregledamo.

Številčna publika je druženje nadaljevala ob izbranih kulinaričnih dobrotah.

Foto: Aleš Maučec



Več v Kultura in izobraževanje