Vlak na železniški postaji v Ljutomeru povozil moškega

Slednji je zaradi hudih poškodb umrl na kraju dogodka. Tuja krivda je izključena, policisti pa z ugotavljanjem okoliščin nadaljujejo.

Prlekija-on.net, petek, 31. maj 2024 ob 07:31
Zgodilo se je v četrtek okoli 21. ure

Zgodilo se je v četrtek okoli 21. ure

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče z gmotno škodo, štiri kazniva dejanja, eno poškodbo vozila na parkirišču in eno povoženje divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje tuje stvari v Lendavi, tatvino električnega kolesa na Cankovi, neupravičeno slikovno snemanje v Ljutomeru in goljufijo v zvezi s kriptovalutami v Radencih.

V večernem času so bili obveščeni, da je vlak na železniški postaji v Ljutomeru povozil moškega. Slednji je zaradi hudih poškodb umrl na kraju dogodka. Tuja krivda je izključena, policisti pa z ugotavljanjem okoliščin nadaljujejo.

Policisti bodo danes popoldne na območju celotne policijske uprave Murska Sobota opravljali poostren nadzor hitrosti. Namen aktivnosti je predvsem zmanjšati delež prometnih nesreč zaradi hitrosti, ugotavljale pa se bodo tudi morebitne druge kršitve kot na primer neuporaba varnostnih pasov, uporaba mobilnih telefonov med vožnjo in podobno.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju pomurske avtoceste.



Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34