Zajelo nas je neurje z močnimi nalivi in točo

Pri nas o toči oz. sodri poročajo iz krajev Logarovci, Kokoriči, Berkovci, Bolehnečici, Beltinci...

Prlekija-on.net, petek, 31. maj 2024 ob 18:56
Neurje z močnimi nalivi in točo

Neurje z močnimi nalivi in točo

V petek so naše kraje zajele padavine, močnejši nalivi se se pojavili popoldan, vmes je ponekof padala tudi toča. Pri nas o toči oz. sodri poročajo iz krajev Logarovci, Kokoriči, Berkovci, Bolehnečici, Beltinci... Spodaj je nekaj fotografij, ki so nam jih posredovali bralci iz širšega območja Prlekije, Štajerske in Prekmurja.

Po napovedih Agencije RS za okolje se bodo zvečer še pojavljale krajevne padavine z nevihtami, ki bodo ponoči postopno ponehale. Proti jutru se bo delno zjasnilo, po nekaterih nižinah bo lahko nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13 °C.

V soboto bo dokaj sončno z nekaj spremenljive kopaste oblačnosti. V severnih krajih bo bolj oblačno, popoldne bo možna kakšna kratkotrajna ploha ali nevihta. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 23 °C.

Danes zvečer so krajevno še možni močnejši nalivi.

V nedeljo bo povečini sončno, popoldne bodo predvsem v hribovitem svetu nastale posamezne plohe ali nevihte. V ponedeljek bo več oblačnosti, plohe in nevihte bodo pogostejše. V torek bo dopoldne delno jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami.

Do petka zvečer bodo pogoste padavine z nevihtami

Do petka zvečer bodo pogoste padavine z nevihtami, možni tudi močnejši nalivi


Nekšo temno je grotalo Kak pa je pri vas

Objavil/a Prlekija-on.net dne Petek, 31. maj 2024
Neurje in strela v Ljutomeru

Strela v Lotmerki Kak pa je pri vas

Objavil/a Prlekija-on.net dne Petek, 31. maj 2024


Več v Narava