Ljutomerski policisti pridržali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola

V soboto je žal prišlo tudi do smrtne nesreče. Motorist je padel, zatem drsel čez vozišče in trčil v odbojno ograjo od koder ga je odbilo v obcestni jarek. Pri trčenju je utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju.

Prlekija-on.net, nedelja, 2. junij 2024 ob 09:38
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč v katerih je ena oseba umrla, dve pa sta se lahko telesno poškodovali. Poleg tega so obravnavali še štiri kazniva dejanja, deset kršitev javnega reda in miru, pridržali voznika osebnega avtomobila ter povoženje divjadi.

Žal moramo poročati o smrtni žrtvi. Ob 19.34 so bili obveščeni, da je v naselju Markovci padel voznik motornega kolesa. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je voznik motornega kolesa, peljal skozi naselje Markovci v smeri naselja Čepinci. Zaradi neprilagojene hitrosti je v blagem levem ovinku izgubil nadzor nad motornim kolesom ter zapeljal desno na bankino. Zatem je drsel čez vozišče in trčil v odbojno ograjo od koder ga je odbilo v obcestni jarek. Pri trčenju je utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju.

Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje grožnje, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino kolesa in tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ljutomerski policisti so pridržali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.



Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34