Voznica pri vzvratni vožnji v Ljutomeru trčila v peško in jo poškodovala

Policisti so v ponedeljek v Ljutomeru obravnavali še dve goljufiji, v Križevcih pri Ljutomeru pa spletno goljufijo.

Prlekija-on.net, torek, 4. junij 2024 ob 06:10
Policija

Policija

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, 10 kaznivih dejanj, eno kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču in dva primera povoženja divjadi.

Štiri prometne nesreče so se končale z gmotno škodo, ena nesreča pa z lahko poškodbo udeleženke. Voznica osebnega avtomobila je namreč pri vzvratni vožnji v Ljutomeru trčila v peško in jo poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali goljufiji v Ljutomeru in Murski Soboti, spletni goljufiji v Ropoči in Križevcih pri Ljutomeru, poškodovanji tuje stvari v Lipi in Odrancih, grožnjo v Gornji Radgoni, povzročitev lahke telesne poškodbe v Murski Soboti, tatvino goriva iz tovornega vozila v Grabonošu in nasilništvo v Murski Soboti, kjer so pridržali vse tri osumljence tega nasilnega dejanja.

Javni red in mir je bil kršen v zasebnem prostoru. Ob prihodu policistov na kraj je bil kršitelj opozorjen in s kršitvijo ni več nadaljeval.

Včeraj med 19. in 21. uro so prejeli večje število klicev zaradi posledic močnega deževja. Na območju Gornje Radgone in Radencev je bilo aktiviranih več gasilskih enot, ki so intervenirali v primerih poplavljenih hiš in cest ter sproženih plazov, policisti pa so jim pri tem nudili pomoč.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34