Trem osebam, ki so osumljene kaznivega dejanja nasilništva, odredili hišni pripor

Policisti so v razmaku dobre ure v bližini pokopališča med naseljem Rakičan in Mursko Soboto obravnavali dve prometni nesreči. V prvi nesreči se je voznik kolesa z motorjem pri trčenju z vozilom lažje telesno poškodoval, v drugi pa je kolesar ob trčenju z vozilom zadobil hude telesne poškodbe.

Prlekija-on.net, sreda, 5. junij 2024 ob 08:03
Policija

Policija

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklem dnevu obravnavali pet kaznivih dejanj, štiri prometne nesreče, pet povoženj divjadi in tri kršitve javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete so na območju Moravskih Toplic obravnavali vlom v vikend, kjer je bila odtujena gotovina. Obravnavali so še kazniva dejanja poškodovanje tuje stvari, goljufijo, obrekovanje in izsiljevanje. Tri osumljene kaznivega dejanja nasilništva, ki so jih policisti pridržali v ponedeljek, so privedli pred preiskovalnega sodnika. Preiskovalni sodnik je vsem trem odredil hišni pripor.

Policisti so v razmaku dobre ure v bližini pokopališča med naseljem Rakičan in Mursko Soboto obravnavali dve prometni nesreči. V prvi nesreči se je voznik kolesa z motorjem pri trčenju z vozilom lažje telesno poškodoval, v drugi pa je kolesar ob trčenju z vozilom zadobil hude telesne poškodbe. Kolesarja so oskrbeli zdravstveni delavci nujne medicinske pomoči in ga odpeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota na zdravljenje. Tekom dneva so še obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Lendava.



Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34