Optika Dober vid – pet let skupaj z vami!

Ob tej pomembni prelomnici vas z veseljem vabijo, da se jim pridružite pri praznovanju 5. obletnice Optike Dober vid, ki bo potekalo 10. junija 2024 v njihovih prostorih na Prešernovi ulici 17a.

Oglasno sporočilo, petek, 7. junij 2024 ob 08:13
Se vidimo - Tanja in Sarah, vaši optičarki

Se vidimo - Tanja in Sarah, vaši optičarki

Optika Dober vid se nahaja v samem srcu Ljutomera na Prešernovi ulici 17a in letos praznuje svojo peto obletnico delovanja.

V teh petih letih smo si pridobili zaupanje številnih strank in postali nepogrešljiv del lokalne skupnosti. Naša optika ponuja vrhunske storitve na področju očesne optike, ki temeljijo na strokovnosti, prijaznosti in najnovejši tehnologiji.

Sva Sarah in Tanja, izkušeni optičarki, ki se redno izobražujeva in spremljava najnovejše trende ter tehnologije na področju optike. Naše stranke lahko vedno pričakujejo individualen pristop in celovito svetovanje pri izbiri očal ali kontaktnih leč. Naša zavezanost k odličnosti in strokovnosti zagotavlja, da obisk naše optike prinese zadovoljstvo in izboljšan vid.

Imamo širok in raznolik izbor korekcijskih okvirjev in sončnih očal za vsak obraz. Vedno se tudi najde akcijska ponudba primerna vašim potrebam.

Optika Dober vid

Smo tudi pogodbeni dobavitelj medicinskih pripomočkov, kar pomeni, da lahko pri nas unovčite naročilnico za očala in uveljavite znesek, ki vam pripada iz zdravstvenega zavarovanja.

Posebno pozornost posvečamo zdravju oči strank. Zato nudimo PREGLEDE OČI ZA PREDPIS OČAL. Naš zdravnik oftalmolog uporablja najnovejše diagnostične naprave, ki omogočajo natančno merjenje dioptrije in odkrivanje morebitnih težav z vidom. S tem želimo zagotoviti, da vsakdo dobi najboljšo možno oskrbo in najbolj primerna očala ali leče za svoje potrebe.

Na PREGLED OČI ZA PREDPIS OČAL se lahko naročite preko telefona 041 230 323 ali preko elektronske pošte optika@dobervid.com.

Na naših policah najdete tudi darilni program kristalnih izdelkov Steklarne Rogaška. Trenutno nudimo 10 % popusta na vse kristalne izdelke na zalogi.

Ob tej pomembni prelomnici vas z veseljem vabimo, da se nam pridružite pri praznovanju 5. obletnice Optike Dober vid, ki bo potekalo 10. junija 2024 v naših prostorih na Prešernovi ulici 17a.

Optika Dober vid

Čeprav mogoče trenutno ne potrebujete novih očal, pridite in zavrtite KOLO SREČE, pridobite popust, ki ga boste lahko koristili tudi kasneje.

V okviru praznovanja bomo V MESECU JUNIJU imeli VSAKO SOBOTO 25 % popusta na vsa sončna očala.

Zahvaljujemo se za vso izkazano zaupanje, podporo in pozitivna mnenja. Želimo pa si, da se naša zgodba nadaljuje in ostane še naprej tako pozitivna.

Več o nas si lahko preberete na naši spletni strani www.dobervid.com, kjer najdete tudi spletno trgovino, ter na naših socialnih omrežjih: Facebook (Optika Dober vid) in Instagram (@optikadobervid).

Se vidimo - Tanja in Sarah, vaši optičarki



Več v Gospodarstvo