Paradižniki LUŠT: Še vedno Sveži. Sočni. Slovenski.

Oglasno sporočilo, petek, 7. junij 2024 ob 11:22
LUŠTen paradižnik

LUŠTen paradižnik

V Prekmurju LUŠTovci pridelujejo paradižnike, ki prinašajo svežino na mize po vsej Sloveniji. So sveži, sočni in živahno rdeči. Paradižniki LUŠT so pridelani z ljubeznijo in obrani ko dokončno dozorijo na rastlini, so v trgovinah na voljo že isti dan ali najpozneje dan po obiranju. Obiščete jih lahko tudi na njihovi Luštni domačiji v Renkovcih ali na Osrednji ljubljanski tržnici.

LUŠTna domačija

Pridelava paradižnika LUŠT

Paradižnik LUŠT je pridelan na integriran način. Ta je naravi prijaznejši način pridelave. Tako z uporabo naravnih virov in mehanizmov, ki zmanjšujejo negativne vplive kmetovanja na okolje in zdravje ljudi, pridelujejo okusen in svež paradižnik LUŠT. Zorijo pod toplim prekmurskim soncem, v hladnejših mesecih pa jih greje obnovljiva geotermalna energija. LUŠTovci zagotavljajo idealne pogoje za rast, kar se kaže v kakovosti paradižnikov.

LUŠTni zaposleni

Razvajanje z okusi paradižnika LUŠT

Letos LUŠTovci ponujajo široko paleto sort, da lahko vsak najde svoj najljubši okus. Izbirate lahko med raznolikimi paradižniki:

  • Grozdasti paradižnik LUŠT,
  • Mali grozdasti paradižnik LUŠT,
  • Slivov paradižnik LUŠT
  • Datljev paradižnik LUŠT,
  • Češnjev paradižnik LUŠT,
  • LUŠTek (mešanica pisanih češnjevih paradižnikov).

LUŠTen paradižnik več sort

Vsak paradižnik LUŠT pripoveduje svojo zgodbo - nekateri v solatah, drugi v omakah ali kot slasten prigrizek. Vsi pa so še vedno Sveži. Sočni. Slovenski.

ZaLUŠTajte si paradižnik LUŠT!



Več v Gospodarstvo