V DSO Ljutomer organizirali tradicionalni piknik na katerem se je zbralo preko 300 udeležencev

V Parku 1. slovenskega tabora so se minulo soboto srečali stanovalci in njihovi svojci, ki so prišli od blizu in daleč.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. junij 2024 ob 15:31
Piknik DSO Ljutomer

Piknik DSO Ljutomer

V lepem ambientu ljutomerskega Parka 1. slovenskega tabora so se minulo soboto srečali stanovalci in njihovi svojci, ki so prišli od blizu in daleč. Preko 300 udeležencev je v sproščenem vzdušju preživelo lep junijski dan.

Prisotne so pozdravili in nagovorili direktor doma mag. Tomislav Nemec, predstavnica stanovalcev in članica sveta zavoda Zinka Maček in ljutomerska poslanka v državnem zboru RS Sara Žibrat. V kulturnem programu, ki ga je povezoval Branko Hrga, sta nastopila Tim Ribič in Špela Pokržnik (TŠ Musica), ki sta navdušila poslušalce s svojim dovršenim nastopom in izborom prijetnih melodij, v nadaljevanju pa je nastopil tudi mešani zbor stanovalcev in zaposlenih DSO Ljutomer, ki je lepo dopolnil lep glasbeni program. Za veselo nadaljevanje dneva in druženja prisotnih pa je poskrbel ansambel Prlekija, ki je prisotne razveseljeval z narodnimi in zabavnimi napevi.

Zaposleni doma se pripravili pestro pogostitev - od domačega domskega soka, kvasenic krapcev in palačink do jedi z žara, kot sta gyros in čevapčiči, vsi pa so se lahko ohladili in posladkali tudi s sladoledom. Obiskovalci so lahko sodelovali v bogatem srečelovu, ki ga je omogočilo kar 41 sponzorjev in donatorjev.

Zahvala in pohvala gre zaposlenim, prostovoljcem, nastopajočim in sponzorjem, ki so se prijazno odzvali vabilu in vsak na svoj način prispevali k temu, da so stanovalci DSO Ljutomer in njihovi svojci lahko preživeli nekaj prijetnih skupnih uric ter se napolnili z novo energijo, si podarili čas, se sproščeno družili in začutili kot ena družina.



Več v Družabno