Mladoletnici padli s skuterjem, sopotnica utrpela posebno hude telesne poškodbe

Mladoletna voznica je brez veljavnega vozniškega dovoljenja vozila neregistriran moped oziroma skuter. Med vožnjo je zapeljala na bankino, izgubila nadzor nad vozilom in s sopotnico padla po vozišču.

Prlekija-on.net, nedelja, 16. junij 2024 ob 06:26
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno hujšo prometno nesrečo, tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, dva manjša požara, nesrečo pri delu in pet primerov povoženja divjadi.

Prometna nesreča se je zgodila izven naselja Krapje. Mladoletna voznica je brez veljavnega vozniškega dovoljenja vozila neregistriran moped oziroma skuter na relaciji Cven - Veržej. Med vožnjo je zapeljala na bankino, izgubila nadzor nad vozilom in padla po vozišču. Voznica se je lažje poškodovala, medtem ko je njena mladoletna sopotnica utrpela posebno hude telesne poškodbe in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje grožnje v Kuštanovcih, tatvino torbice iz vozila v Beltincih in zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva v Lucovi.

Mladoletnica je žal umrla

14-letnica za posledicami prometne nesreče v bolnišnici umrla


Javni red in mir je bil v vseh treh primerih kršen na javnem kraju. Kršitelj, ki se je pod vplivom alkohola nedostojno vedel v Sebeborcih in je kljub opozorilom policistov s kršitvijo nadaljeval, je bil pridržan.

V Krogu je zaradi neprevidnosti prišlo do manjšega požara v kuhinji stanovanjske hiše. V Rakičanu pa je ob poljski poti zagorela trava. V obeh primerih so bili na pomoč poklicani gasilci.

Nesreča pri delu se je zgodila v Čentibi. Moški je pri košnji trave padel s traktorske kosilnice in se huje poškodoval.

Sprejeli so še dve prijavi o kršenju ukrepa prepovedi približevanja v Rogaševcih. Zaradi zaščite žrtev so bili na kraj takoj napoteni policisti, ki so zoper kršitelja ustrezno ukrepali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34