Župan sprejel najuspešnejše učence

Učencem je čestital za izvrstne učne dosežke in jim zaželel uspešno nadaljnje izobraževanje.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 17. junij 2024 ob 16:42
Sprejem najuspešnejših učencev pri županu

Sprejem najuspešnejših učencev pri županu

Župan Občine Križevci Branko Slavinec je v ponedeljek, 17. junija 2024 sprejel enajst učencev, ki so osnovnošolsko izobraževanje zaključili z odliko. Učencem je čestital za izvrstne učne dosežke in jim zaželel uspešno nadaljnje izobraževanje. Sprejema pri županu so se udeležili Domen Antolin, Nija Lana Horvat, Živa Kumer, Pika Julija Lebar, Zala Maučec, Teo Mertük, Luka Sagaj, Jakob Slavinec Berden, Alen Žitnik, Mojca Črček in Nadja Budja.

Med letom so zlata priznanja na državnem nivoju dosegli Neža Kolar s področja nemščine (mentorica Dora Roškar), Tjan Smrekar v matemčku (mentorica Alenka Kajtna Zorko), Val Zadravec s področja logične pošasti (mentorica Andreja Črček Ritonja), Lovro Kostanjevec s področja logične pošasti (mentor Simon Cimerman).

Župan je sprejel tudi dekleta, ki so se udeležila državnega tekmovanja zlata kuhalnica, in sicer Nadjo Budja, Nijo Lano Horvat, Živo Kumer, Piko Julijo Lebar, Zalo Maučec in Evo Šormaz. Njihova mentorica je bila Nina Vozlič.

Sprejema sta se udeležili pomočnici ravnateljice Tina Hojnik in Renata Slavinec Berden, ki sta ponosni na učne dosežke učencev križevske šole.



Več v Kultura in izobraževanje