Županja pripravila tradicionalni sprejem za uspešne učence

Tradicionalni sprejem za učence, ki so vseh devet razredov osnovnošolskega izobraževanja dosegli povprečje ocene 4,6, ter učencev Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer, ki so se v šolskem letu 2023/24 izkazali na tekmovanjih.

Prlekija-on.net, torek, 18. junij 2024 ob 09:09
Sprejem uspešnih učencev in učenk, foto: Občina Ljutomer

Sprejem uspešnih učencev in učenk, foto: Občina Ljutomer

Županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba je v torek, 11. junija 2024, v prostorih slaščičarne Flo Cukeraj pripravila tradicionalni sprejem za učence, ki so vseh devet razredov osnovnošolskega izobraževanja dosegli povprečje ocene 4,6, ter učence Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer, ki so se v šolskem letu 2023/24 izkazali na tekmovanjih. Sprejemu so prisostvovali tudi ravnatelji, razredniki in mentorji.

Po uvodnih melodijah harmonik, ki sta jih med prisotne ponesli Brigita in Gabrijela Kermek, so iz rok ljutomerske županje petice s priznanjem in mesečno karto za obisk ljutomerskega letnega kopališča prejeli: Zala Rauter in Nika Šparakl (OŠ Janka Ribiča Cezanjevci), Lili Jerič, Ana Koštric, Tai Rajh, Neja Roškar, Dino Semenič, Neli Vozlič, Nal Zver, Alana Feguš, Tiana Lackovič, Eva Vučko, Alja Kardoš, Zala Muršič, Nik Pihlar, Grega Sagaj, Hannah Vela Rauter (OŠ Ivana Cankarja Ljutomer), Neja Tratnjek (OŠ Mala Nedelja), Urša Treppo, Eva Babič, Lia Kosi in Evita Karba (OŠ Stročja vas).

Za dosežke na glasbenih tekmovanjih so zahvale z mesečno karto za obisk ljutomerskega letnega kopališča prejeli: Lucija Divjak, Jurij Azzeh, Brigita Kermek, Gabrijela Kermek in Jaka Raj. Ob tej priložnosti so vsi učenci ljutomerskih osnovnih šol prejeli tudi enodnevne karte za obisk ljutomerskega letnega kopališča.



Več v Kultura in izobraževanje