Voznik pod vplivom alkohola zapeljal s cestišča in se prevrnil

Voznik ni upošteval nadaljnje prepovedi vožnje osebnega avtomobila, zato je bil pridržan. Prav tako mu je bil zasežen osebni avtomobil, ker je vozil v času prepovedi vožnje.

Prlekija-on.net, sobota, 22. junij 2024 ob 08:15
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, pridržali voznika osebnega avtomobila in obravnavali povoženje divjadi.

Ob 18.45 je voznik osebnega avtomobila izven naselja Brezovci, zaradi neprilagojeje hitrosti v desnem preglednem ovinku zapeljal levo v obcestni jarek ter se prevrnil. Pri tem se je voznik lahko telesno poškodoval. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je voznik vozil pod vplivom alkohola. Zaradi tega, ker je vozil pod vplivom alkohola in ni upošteval nadaljnje prepovedi vožnje osebnega avtomobila, je bil pridržan. Prav tako je bil vozniku zasežen osebni avtomobil, ker je vozil v času prepovedi vožnje.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila, neplačevanje preživnine, poslovno goljufijo, grožnjo, vlom v stanovanje in zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.



Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34