Parkirani električni avtomobil zgorel v celoti, škode za 15 tisoč evrov

Prišlo je do požara na parkiranem električnem avtomobilu. Požar so pogasili domači gasilci. Pri tem je nastalo za 15.000 EVR škode.

Prlekija-on.net, nedelja, 23. junij 2024 ob 08:07
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar, pet povoženj divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Ob 18.56 so bili obveščeni, da je v naselju Rakičan padel kolesar. Policisti so na kraju ugotovili, da je kolesar v naselju Rakičan, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, oplazil robnik in padel po vozišču. Pri padcu se je lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino prodajnih artiklov v trgovini, tatvino kolesa, goljufijo pri točenju goriva na bencinskem servisu, kaznivo dejanje zoper okolje in prostor ter dve povzročitvi lahke telesne poškodbe pri pretepu.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Izven naselja Kuštanovci je prišlo do požara na parkiranem električnem avtomobilu. Požar so pogasili domači gasilci. Avto je pogorel v celoti. Pri tem je nastalo za 15.000 EVR škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34