Obravnavali zanemarjanje mladoletne osebe, surovo ravnanje in nasilništvo

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 24. junij 2024 ob 07:49
Policija

Policija

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

Tri prometne nesreče so se končale z gmotno škodo, v četrti nesreči pa se je ena oseba lahko poškodovala. Voznik osebnega avtomobila je namreč v Gančanih izsilil prednost kolesarju, pri trčenju pa je kolesar padel in se lažje poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva v Pincah, zanemarjanje mladoletne osebe in surovo ravnanje v Lemerju, povzročitev lahke telesne poškodbe v Murski Soboti, tatvino kolesa z motorjem v Trnju in kaznivo dejanje nasilništva v Murski Soboti.

Osumljenec odtujenega kolesa z motorjem je bil izsleden v Turnišču, ko je vozil pod vplivom alkohola. Kolo z motorjem mu je bilo zaseženo in vrnjeno lastnici.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se ob intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Ob zaključku šolskega leta pa še poziv voznikom, da so danes na cestah previdni in pozorni, še posebej okoli šol, in tako poskrbijo, da bodo vsi šolarji, od prvega do zadnjega, odšli varno na zaslužene počitnice.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Gornja Radgona.



Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34