Dvema voznikoma zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeli vozniški dovoljenji

Kršiteljema je bila prepovedana nadaljnja vožnja, izdan plačilni nalog, vozniško dovoljenje pa se jima bo vrnilo po poteku 24 ur.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. julij 2024 ob 20:31
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 28. junija, ob 17.05 so policisti vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Kršitelju je bila prepovedana nadaljnja vožnja, izdan plačilni nalog, vozniško dovoljenje pa se mu bo vrnilo po poteku 24 ur.

Ob 18.09 so policisti vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Kršitelju je bila prepovedana nadaljnja vožnja, izdan plačilni nalog, vozniško dovoljenje pa se mu bo vrnilo po poteku 24 ur.

Ob 19.10 je bil izdan plačilni nalog vozniku dvokolesnega mopeda zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Ob 21.06 so bili obveščeni o tatvini goriva na bencinskem servisu MOL na Hardeku. Sprejet je bil zapisnik o sprejemu kazenske ovadbe. Sledi zbiranje obvestil ter kazenska ovadba.

V soboto, 29. junija, ob 17.46 so bili policisti obveščeni o tatvini mopeda. S strani oškodovanke je bil sprejet predlog za pregon kaznivega dejanja Tatvine. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na državno tožilstvo.



Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34