Tekmovalke Twirling kluba Ljutomer del uspešne reprezentance na Evropskem prvenstvu 2024

S svojimi rezultati so pristavile del k skupni zmagi Slovenije na Evropskem prvenstvu 2024, v seštevku prvenstva med državami.

Prlekija-on.net, sreda, 10. julij 2024 ob 08:02
Evropsko prvenstvo EFBT 2024

Evropsko prvenstvo EFBT 2024

Od 5. do 7. julija se je v Teplicah na Češkem odvijalo Evropsko prvenstvo EFBT 2024 na katerem so uspehe žele tudi tekmovalke Twirling kluba Ljutomer. Lucija Mesarič, Tia Budja, Neja Viher, Kristina Nushol, Izabel Balažič, Tija Bračič in Lorena Viher so se v četrfinalu in polfinalu borile za finalne nastope pod slovensko zastavo. Na velikem finalu prvenstva, ki je potekal v nedeljo so dosegle: 4. mesto Tija Bračič v two baton junior kategoriji, 3. mesto Lorena Viher in Tija Bračič v kategoriji freestyle pair junior, 6. mesto Kristina Nushol in Neja Viher v kategoriji freestyle pair junior in 3. mesto TEAM (Izabel B., Tija B., Lorena V., Lucija M., Tia B.) v kategoriji team junior. S temi rezultati so pristavile svoj del k skupni zmagi Slovenije na Evropskem prvenstvu 2024, v seštevku prvenstva med državami. Z ostalimi 5 tekmovalnimi nastopi pa so tekmovalke za las zgrešile finale.

V klubu so hvaležni Twirling zvezi Slovenije in selektorju Sašu Koprivniku za podporo, prav tako pa so hvaležni trenerki Katarini Vrzel za vso trdo delo s tekmovalkami, ki so z vsako tekmo močnejše in boljše. Seveda pa je tekmovalke motivirala in veselila super podpora in glasno navijanje s tribun naših navijačev, zato hvala staršem in družinam za podpiranje otrok.

Čestitke celotni reprezentanci Slovenije za velike uspehe, TK Ljutomer so veseli, da so bili del te uspešne zgodbe.



Več v Šport

Kasaške dirke v Križevcih, foto: Občina Križevci

Kasaške dirke privabile številne obiskovalce

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 11:40
RK Jeruzalem Ormož, foto: Božo Grabovac

Prleški rokometaši znova v Evropi

nedelja, 14. julij 2024 ob 18:13