Policija pojasnila okoliščine, v prometni nesreči umrl 67-letni voznik

Voznik osebnega avtomobila je v blagem desnem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v voznico osebnega avtomobila, ki se je pravilno pripeljala po nasprotnem pasu.

Prlekija-on.net, četrtek, 11. julij 2024 ob 21:17
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Iz PU Murska Sobota so posredovali še dopolnjeno poročilo o prometni nesreči s smrtnim izidom v naselju Stara Nova vas, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili.

Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 67-letni voznik osebnega avtomobila med vožnjo iz smeri Ljutomera v smeri Radencev, v blagem desnem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v voznico osebnega avtomobila, ki se je pravilno pripeljala po nasprotnem pasu. Voznik je ostal ukleščen v vozilu iz katerega so ga rešili gasilci. Na kraju je kljub oživljanu s strani delavcev NMP ZD Ljutomer, poškodbam podlegel. Zdravnik je na kraju potrdil smrt voznika in odredil sanitarno obdukcijo. Voznica osebnega avtomobila je bila v prometni nesreči lažje telesno poškodovana.

Kraj prometne nesreče sta si ogledala preiskovalni sodnik v prisotnosti okrožnega državnega tožilca. Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta zaprta do 19. ure.

Pokojni udeleženec je letošnja peta smrtna žrtev prometnih nesreč na cestah PU Murska Sobota.

Foto: PGD Ljutomer

Prometna nesreča v Stari Novi vasi

V prometni nesreči umrl voznik osebnega avtomobila




Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34