Obravnavali šest prometnih nesreč, dva voznika sta pobegnila s kraja prometne nesreče

Na regionalni cesti v Vučji vasi v bližini uvoza na avtocesto je neznan voznik z neznanim vozilom trčil v prometni znak, ki je bil postavljen na otoku pred križiščem za avtocesto in je odpeljal s kraja prometne nesreče.

Prlekija-on.net, petek, 12. julij 2024 ob 08:31
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklem dnevu obravnavali štiri kazniva dejanja, šest prometnih nesreč, tri poveženja divjadi, tri poškodbe vozil na parkirišču, štiri kršitve javnega reda in miru, ugriz psa in tri požare v naseljih Lipa, Beltinci ter Domajinci. Požara v Lipi in Beltincih so pogasili lokalni gasilci. V Domajincih pa je zaradi napake na kombajnu zagorela el. napeljava, ki so jo prisotni na kraju sami pogasili. Nastalo je za približno 8000 evrov materialne škode.

Na področju kriminalitete so obravnavali kazniva dejanja poškodovanje tuje stvari, goljufije in grožnje. Obravnavali so še tatvino goriva s strani tujega avtodomarja na bencinskem servisu v Pincah.

Včeraj ob 16:29 uri so bili obveščeni o prometni nesreči v Stari Novi vasi z udeležbo dveh vozil. 67-letni voznik je v blagem levem ovinku zapeljal na nasprotni vozni pas in je trčil v voznico osebnega avtomobila, ki se je pravilno pripeljala po cesti nasproti. Voznik je ostal
ukleščen v vozilu iz katerga so ga rešili gasilci. Na kraju prometne nesreč je žal kljub oživljanju zdravnik potrdil smrt voznika v prometni nesreči, udeležena voznica se je lažje telesno poškodovala.

Prometna nesreča v Stari Novi vasi

V prometni nesreči umrl voznik osebnega avtomobila


Policisti so še obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami in sicer se je v Gančanih lažje telesno poškodovala kolesar, ki je vozil pod vplivom alkohola. V štirih prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda. Dva voznika sta pobegnila s kraja prometne nesreče.

Nekaj po 19.00 uri so bil obveščeni, da je na regionalni cesti v Nemčavcih voznik manjšega Mercedesa srebrne barve pri prehitevanju v škarje oplazil prehitevano vozilo in udeleženki prometne nesreče ni nudil potrebnih podatkov, ampak je odpeljal s kraja prometne nesreče. Ob 21.16 uri so bili obveščeni, da je na regionalni cesti v Vučji vasi v bližini uvoza na avtocesto neznan voznik z neznanim vozilom trčil v prometni znak, ki je bil postavljen na otoku pred križiščem za avtocesto in je prav tako odpeljal s kraja prometne nesreče. Neznana povzročitelja in morebitne očividce pozivajo, da policiji nudijo podatke, ki jih potrebujejo pri obravnavi prometne nesreče.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.



Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34