Voznik trčil v voznico e-skiroja in s kraja pobegnil

V Žerovincih je voznik kombiniranega vozila znamke Renault z desnim ogledalom trčil v voznico e-skiroja. Neznanega povzročitelja in morebitne očividce pozivajo, da policiji nudijo podatke, ki jih potrebujejo pri obravnavi prometne nesreče.

Prlekija-on.net, torek, 16. julij 2024 ob 07:58
Policija

Policija

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklem dnevu obravnavali sedem kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč, povoženje divjadi, dve poškodbi vozil na parkirišču in pet kršitev javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve lahki telesni poškodbi, izsiljevanje in tatvino iz vozila v Murski Soboti. Obveščeni so še bili o tatvini zlatnine, denarja, mobilnega telefona in ključev iz stanovanja v Murski Soboti, poškodovanju tuje stvari v Črešnjevcih in goljufiji, kjer je bil kupec ogoljufan pri nakupu rabljenega vozila, saj je prodajalec zavajal in prodal pokvarjeno vozilo.

Policisti so še obravnavali tri prometne nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami in sicer se je v Radencih lažje telesno poškodoval vinjen voznik e-skiroja, v Črenšovcih je kolesarka trčila v peško, ki se je prav tako lažje telesno poškodovala. V naselju Žerovinci pa je voznik kombiniranega vozila znamke Renault z desnim ogledalom trčil v voznico e-skiroja. Voznik je s kraja pobegnil in ni pomagal lažje poškodovani voznici e-skiroja. Neznanega povzročitelja in morebitne očividce pozivajo, da policiji nudijo podatke, ki jih potrebujejo pri obravnavi prometne nesreče.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.



Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34