V Prlekiji odprli novo poslovalnico trgovin Jager

Družinsko trgovsko podjetje Jagros tako širi svojo trgovsko mrežo v krajih, kjer še niso prisotni in s svojo širšo ponudbo izpolnjujejo potrebe lokalnega prebivalstva.

Prlekija-on.net, sobota, 20. julij 2024 ob 14:34
Kolektiv trgovine Jager v Ormožu

Kolektiv trgovine Jager v Ormožu

V petek, 19. julija, je podjetje Jagros d.o.o. trgovine Jager iz Rogaške Slatine odprlo svojo novo poslovalnico v Ormožu na naslovu Hardek 34i.

Trgovino, ki so jo odkupili od družine Zemljič, ki je imela v njej franšizno prodajalno TUŠ so v manj kot mesecu dni temeljito prenovili. Tako sedaj na skupni prodajni površini cca 1250 m2 kupcem nudijo komplet ponudbo živil, svežega mesa in kruha iz Ptujskih pekarn ter široko ponudbo lokalnih proizvodov na posebni polici v obliki kozolca. V ponudbo pa so trgovine Jager dodale tehnični oddelek, kjer nudijo vse za dom, obnovo in kmetijstvo.

Družinsko trgovsko podjetje Jagros tako širi svojo trgovsko mrežo v krajih, kjer še niso prisotni in s svojo širšo ponudbo izpolnjujejo potrebe lokalnega prebivalstva. Ob otvoritvi so trgovine Jager vrtcu Ormož podarile bon v višini 1.000 eur, samo otvoritev pa je popestril nastop Matjaža Javšnika.

Trgovine Jager danes sestavlja 900 članski kolektiv, ki se zaradi širitve poslovanja konstantno veča in dopolnjuje, trenutno so tudi v večji investiciji v novi logistični center v Hočah pri Mariboru in gradnjo dveh poslovalnic na Dolenjskem na Mirni in Šmarjeti. Trgovine Jager so na trgu že 35 let in so prepoznane pri kupcih kot ponudnik širokega nabora izdelkov z dostopnimi, ugodnimi cenami.



Več v Gospodarstvo