Obravnavali obremenjevanje in uničevanje okolja

Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje Obremenjevanje in uničevanje okolja, poškodovanje vrtnih smrek, poškodovanje osebnega avtomobila, lahko telesno poškodbo pri pretepu in tatvino denarnice iz gostinskega lokala.

Prlekija-on.net, četrtek, 25. julij 2024 ob 09:12
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih se je kolesarka, pri padcu s kolesom lahko telesno poškodovala, pet kaznivih dejanj, eno kršitev javnega reda in miru, zasegli moped, pet povoženj divjadi in dve poškodbi vozil na parkinem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje Obremenjevanje in uničevanje okolja, poškodovanje vrtnih smrek, poškodovanje osebnega avtomobila, lahko telesno poškodbo pri pretepu in tatvino denarnice iz gostinskega lokala.

Javni red in mi je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Vozniku je bil zasežen moped zaradi suma, da ne ustreza homologacijskim predpisom. Odrejen je bil izredni tehnični pregled.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.



Več v Črna kronika