Storilki kaznivega dejanja nasilja v družini izrekli ukrep prepovedi približevanja

Na področju kriminalitete so bile obravnavane dve kaznivi dejanji tatvine, kaznivo dejanje lahke telesnbe poškodbe, kaznivo dejanje grožnje in kaznivo dejanje nasilja v družini. Storilki kaznivega dejanja nasilja v družini je bil tudi izrečen ukrep prepovedi približevanja določeni osebi ali kraju.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 29. julij 2024 ob 08:50
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet kaznivih dejanj, prometno nesrečo z lahko telesno poškodbo, prometno nesrečo z materialno škodo, pet povoženj divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru, zasežen pa je bil tudi moped.

Kršitev javnega reda in miru policisti v preteklem dnevu niso obravnavali.

Na področju kriminalitete so bile obravnavane dve kaznivi dejanji tatvine, kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe, kaznivo dejanje grožnje in kaznivo dejanje nasilja v družini. Storilki kaznivega dejanja nasilja v družini je bil tudi izrečen ukrep prepovedi približevanja določeni osebi ali kraju.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenje je bil povzročitelju prometne nesreče z lahko telesno poškodbo zasežen moped.

Policisti Postaje prometne policije M. Sobota so v petek 26. 7. 2024 obravnavali prometno nesrečo na kolesarski stezi med M. Soboto in odcepom za naselje Pušča. Pri tem je prišlo do trčenja med voznikom e-skiroja in peško. Peška se je v prometni nesreči lahko telesno poškodovala, voznik e-skiroja pa je s kraja odpeljan neznano kam.

Udeleženca prometne nesreče ali morebitne očividce naprošajo, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasijo na najbližji Policijski postaji ali pokličejo na 113.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes predvsem na območju policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika

Kolesar je umrl na kraju

Kolesar padel in na kraju umrl

torek, 30. julij 2024 ob 08:17
Zasežena droga

Tujcu zasegli drogo

ponedeljek, 29. julij 2024 ob 14:31