Na prostem so se predstavila društva, zavodi in podjetja, ki delujejo v občini Ljutomer

Na prireditvi Občina na prostem so se predstavili in družili predstavniki občinskih in državnih organov, javnih zavodov, javnih podjetij in društev, ki delujejo v občini Ljutomer.

Prlekija-on.net, četrtek, 1. avgust 2024 ob 13:51
Občina na prostem 2024

Občina na prostem 2024

V sredo, 31. julija, je v sklopu 68. občinskega praznika Občine Ljutomer, na Glavnem trgu potekala tradicionalna prireditev Občina na prostem, kjer so se predstavili in družili predstavniki občinskih in državnih organov, javnih zavodov, javnih podjetij in društev, ki delujejo v občini Ljutomer.

Na povabilo k sodelovanju so se tudi tokrat odzvala številna društva, zavodi, podjetja in ustanove z več sto sodelujočimi, županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba pa je vsem sodelujočim podelila majhno pozornost. Skupaj z županjo so se nato od stojnice do stojnice sprehodili tudi podžupana Janko Špindler in Boris Filipič ter direktorica OU Občine Ljutomer Aleksandra Godec Mavhar.

Stojnice so bile združene po dejavnostih, v sklope »Turizem smo ljudje«, »Kultura za vsak čas«, »Mladini prijazna občina«, »Mini športni park«, »V skrbi za druge«, »Zdravstvena preventiva«, »Izobraževanje«, »Veteranska združenja, gasilstvo in ostali«, »Javna podjetja« ter »Javna uprava in druge institucije«

Poskrbljeno je bilo za kulturni in družabni program na odru, v športnem parku so se lahko obiskovalci preizkušali v različnih športih, potekale so nagradne igre, vsi so se lahko okrepčali s kislo žüpo ter prleškim vinom. Za zabavo je skrbel ansambel Fekonja, druženje pa se je nadaljevalo še do večera.



Več v Družabno