Na Ormoški cesti v Ljutomeru padel kolesar in se huje poškodoval

Ponoči ob 2.40 pa so bili policisti obveščeni, da gori traktor v naselju Presika. Požar so pogasili domači gasilci. Na traktorju je nastalo za 4.000 EVR škode.

Prlekija-on.net, sobota, 3. avgust 2024 ob 07:40

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč v katerih se je šest oseb telesno poškodovalo, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, pridržali voznico osebnega avtomobila, obravnavali požar, zasegli tovorni avtomobil, šest povoženj divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Ob 19.40 je na Ormoški cesti v Ljutomeru, zaradi neprilagojene hitrosti padel kolesar in se hudo telesno poškodoval. V trčenju dveh osebnih avtomobilov v Murski Soboti so se štiri osebe lahko telesno poškodovale. V Črešnjevcih je voznik osebnega avtomobila, zaradi neprilagojene hitrosti trčil v ograjo podjetja in se pri tem lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino kolesa, tatvino denarnice, povzročitev splošne nevarnosti, poslovno goljufijo ter zasegli bankovec za 20 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ponoči ob 2.40 so bili s strani centra za obveščanje obveščeni, da gori traktor v naselju Presika. Požar so pogasili domači gasilci. Na traktorju je nastalo za 4.000 EVR škode.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola in odklona strokovnega pregleda je bila pridržana voznica osebnega avtomobila. Ker ni posedoval vozniškega dovoljenja za vožnjo je bilo vozniku zaseženo tovorno vozilo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika