Pes ugriznil otroka

Otroka so oskrbeli v bolnišnici. Policisti so zoper lastnika ukrepali z izdanim plačilnim nalogom in o dogodku obvestili pristojno inšpekcijsko službo.

Prlekija-on.net, sobota, 10. avgust 2024 ob 08:24
Otroka je ugriznil pes (simbolična fotografija)

Otroka je ugriznil pes (simbolična fotografija)

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru ter šest povoženj divjadi. V naselju Kuzma je pes ugriznil otroka. Otroka so oskrbeli v bolnišnici. Policisti so zoper lastnika ukrepali z izdanim plačilnim nalogom in o dogodku obvestili pristojno inšpekcijsko službo. Na področju PU-ja so prejeli več prijav o nedovoljenem beračenju. Berače so izsledili v Gornji Radgoni. Izdana jim je bila globa.

S področja kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali tri tatvine in sicer so neznani storilci v trgovinah izvrševali tatvine parfumov, na avtocestnem počivališču pa je neznani storilec izvršil tatvino goriva iz rezervoarja parkiranega tovornega vozila. Obravnavali so še kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru, kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika