ŠD Mladost Miklavž pri Ormožu prireja turnir mešanih ekip v odbojki na mivki, prijavite svojo ekipo

Ekipa lahko na turnir prijavi največ pet igralcev, igra se po pravilih odbojke na mivki. Prijavnina za igranje na turnirju znaša 30€, pobrana prijavnina se v celoti razdeli med najboljše 3 ekipe.

Oglasno sporočilo, nedelja, 11. avgust 2024 ob 08:29
Turnir bo v Miklavžu pri Ormožu

Turnir bo v Miklavžu pri Ormožu

ŠD Mladost Miklavž pri Ormožu prireja turnir mešanih ekip v odbojki na mivki, ki bo v soboto, 31.8.2024 pri Miklavžu pri Ormožu ob 11:00 uri. Igrajo trije igralci v polju, na igrišču pa mora ves čas biti vsaj ena ženska. Ekipa lahko na turnir prijavi največ pet igralcev, igra se po pravilih odbojke na mivki. Prijavnina za igranje na turnirju znaša 30€, pobrana prijavnina se v celoti razdeli med najboljše 3 ekipe po sistemu:
1. mesto: 50% prijavnine,
2. mesto: 30% prijavnine,
3. mesto: 20% prijavnine,

Najboljše tri ekipe prejmejo tudi pokal. Žreb ekip bodo opravili pred turnirjem, zato naprošajo vse ekipe, da so do 11:00 ure na prizorišču tekmovanja. Ekipe se lahko prijavijo na turnir na telefonsko številko: 040248864 (Aleks).

V sklopu turnirja bodo skupaj s Krajevno skupnostjo Miklavž pri Ormožu izvedli otvoritev na novo postavljene razsvetljave na odbojkarskem igrišču. Vabijo vse obiskovalce in ekipe, da se udeležite njihovega dogodka. Se vidimo!

Turniv v odbojki na mivki


Več v Šport