Policisti pridržali osebo, ki je nadaljevala z nasiljem, sodnik ji je odredil enomesečni preiskovalni pripor

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tri tatvine, dve goljufiji, dva primera poškodovanja tuje stvari, nasilje v družini in lažno naznanitev. Eno osebo, ki ji je nadaljevala z nasiljem so policisti pridržali in privedli k preiskovalnemu sodniku, kateri je za osebo odredil enomesečni preiskovalni pripor.

Prlekija-on.net, sreda, 21. avgust 2024 ob 09:57
Policija

Policija

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklih 24 urah obravnavali devet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, eno kršitev prepovedi približevanja, štiri prometne nesreče, dve poškodbi vozil na parkirnem prostoru, dve poškodbi vozil s strani divjadi in pridržali eno osebo.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tri tatvine, dve goljufiji, dva primera poškodovanja tuje stvari, nasilje v družini in lažno naznanitev. Eno osebo, ki ji je nadaljevala z nasiljem so policisti pridržali in privedli k preiskovalnemu sodniku, kateri je za osebo odredil enomesečni preiskovalni pripor.

Na področju prometne varnosti so obravnavali štiri prometne nesreče. V enem primeru se je ena oseba lažje telesno poškodovala v ostalih prometnih nesrečah pa je nastala le gmotna škoda. Obravnavali so še dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih in dve poškodbi vozil s strani divjadi.

Javni red in mir je bil kršen v petih primerih in sicer trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji pa so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Ljutomer.



Več v Črna kronika

Policija

Pogrešano 80-letnico nešli

petek, 25. oktober 2024 ob 14:06