34-letnik izvršil tatvino parfumov v skupni vrednosti okoli 1.300 evrov

Med postopkom z osumljenim je bilo ugotovljeno, da je v cestnem prometu vozil osebni avtomobil, kljub temu da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo.

Prlekija-on.net, četrtek, 22. avgust 2024 ob 15:20
Policija

Policija

V sredo, ob 17.38 uri so bili policisti na podlagi obvestila zaposlenih obveščeni, da je bila v trgovini v Murski Soboti izvršena tatvina večje količine parfumov in so se storilci s kraja odpeljali. S hitro in takojšnjo intervencijo je bilo vozilo s strani policistov PP Murska Sobota ustavljeno v Murski Soboti. Ugotovljeno je bilo, da je osumljeni 34-letnik, doma iz območja PU Ljubljana izvršil tatvino različnih parfumov v skupni vrednosti okrog 1.300 evrov. Izdelki so bili zaseženi in bodo vrnjeni oškodovancu. Zoper storilca bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Med postopkom z osumljenim je bilo ugotovljeno, da je v cestnem prometu vozil osebni avtomobil, kljub temu da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo. Voznik je prav tako odklonil strokovni pregled, zaradi suma vožnje vozila pod vplivom prepovedanih drog. Med postopkom je bilo ugotovljeno tudi, da je veljavnost prometnega dovoljenja vozila potekla. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.



Več v Črna kronika

Policija

Pogrešano 80-letnico nešli

petek, 25. oktober 2024 ob 14:06