V Veržeju zaradi napake na električni napeljavi zagorel manjši bager

Gasilci so požar pogasili in tako preprečili nastanek večje škode.

Prlekija-on.net, petek, 23. avgust 2024 ob 11:27

22.08.2024 14:45 Veržej Požar na delovnem stroju. Danes smo dobili poziv, da gori bager v garaži. Požar so z gasilnimi...

Objavil/a Pgd Veržej dne Četrtek, 22. avgust 2024

Zagorel je bager

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru ter eno povoženje divjadi, poškodbo vozila na parkirišču ter požar.

V štirih prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, v dveh nesrečah so se udeleženci lahko telesno poškodovali, v eni pa huje.

V Gornji Radgoni je v prvi prometni nesreči voznica osebnega avtomobila pri izvozu iz krožišča trčila v kolesarja in ga lažje poškodovala. V drugi nesreči pa je voznica osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v vozilo pred seboj. V tem vozilu sta se lažje poškodovale voznica in sopotnica. V Murski Soboti je voznik osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti trčil v kolesarko, ki se je pri padcu po vozišču huje poškodovala.

Kot vidimo so kolesarji med bolj ranljivimi udeleženci v cestnem prometu, zato ostalim voznikom svetujejo previdnost in osredotočenost na smer vožnje. Bodite pozorni na kolesarje, še posebej, ko zavijate desno ali »sekate« kolesarsko stezo.

Na področju kriminalitete so obravnavali goljufijo pri točenju goriva v Pincah, tatvino hloda v Lukavcih, grožnjo v Sebeborcih, zatajitev v Murski Soboti in spletno goljufijo v kraju Pince Marof.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se pri intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V popoldanskem času je v Veržeju zaradi napake na električni napeljavi zagorel manjši bager. Gasilci so požar pogasili in tako preprečili nastanek večje škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika

Policija

Vozniku zasegli predelan moped

sobota, 24. avgust 2024 ob 14:03
Policija

Pogrešano 16-letnico našli

petek, 23. avgust 2024 ob 14:11