Na sejmu Agra so se pomerili v vlečenju vrvi

Prvo mesto, denarno nagrado, pokal in naziv Najmočnejši slovenski fantje so povlekli Veterani Zgornja Gorenjska. Drugo mesto so potegnili Gamsi in tretje Prekmurski Štrki.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 26. avgust 2024 ob 15:38
Vlečenje vrvi na sejmu Agra

Vlečenje vrvi na sejmu Agra

Na sejmu AGRA je v nedeljo, 25. avgusta, potekalo JOHN DEERE tekmovanje v vlečenju vrvi za najmočnejše slovenske fante v organizaciji Pomurskega sejma, pod generalnim pokroviteljstvom podjetja Megatrade d.o.o. in ob medijskem pokroviteljstvu ČZD Kmečki glas.

Med sabo so se pomerile ekipe: VETERANI ZGORNJA GORENJSKA z vodjem ekipe Božom Repovžem, ob katerem so tekmovali: Aleš Ponikvar, Anton Markelj, Aleš Baudek, Damijan Kerneža, Dalibor Kouzlovič, Silvo Bukovšek in Rok Škoberne.

GAMSI, ki jih je vodil Andrej Gorenc, v ekipi pa so sodelovali tekmovalci: Klemen Pribožič, Tadej Umek, Gašper Pečarič, Luka Novak, Andrej Salmič in Andrej Baškovič;

PREKMURSKI ŠTRKI, ki jih je vodil Dejan Belošević, ob njem pa so tekmovali: Tomaž Ficko, Matej Ficko, Tadej Celec, Peter Šalamon, Samuel Flajšoker, Matej Nemec, Jernej Pečič, Viktor Vogrinčič, Maček Bojan in Tomaž Grah.

Prav taka pa je bila tudi končna uvrstitev ... Prvo mesto, denarno nagrado, pokal in naziv Najmočnejši slovenski fantje so povlekli Veterani Zgornja Gorenjska. Drugo mesto so potegnili Gamsi in tretje Prekmurski Štrki.

V imenu generalnega pokrovitelja je množico navijačic in navijačev pozdravil, zmagovalce in sodelujoče pa nagradil Andrej Žagar, vodja prodaje podjetja MEGATRADE, ki v Sloveniji zastopa mehanizacijo John Deere.

Foto: Jure Zauneker



Več v Družabno