Priložnost za preoblikovanje telesa v raziskavi »Smo v Prlekiji fit?«

Društvo Vital Fit že sedmo sezono pripravlja 3-mesečno raziskavo hujšanja in preoblikovanja telesa ter vse zainteresirane vabi k sodelovanju.

Prlekija-on.net, torek, 27. avgust 2024 ob 19:03
Smo v Prlekiji fit?

Smo v Prlekiji fit?

V okviru raziskave »Smo v Prlekiji Fit?« Društvo Vital Fit že več let pripravlja uspešen program, s katerim v kratkem času s pomočjo vadbe in pravilne prehrane lahko izgubite odvečne kilograme in preoblikujete telo. Z raziskavo želijo promovirati gibanje in zdrav način življenja.

Društvo Vital Fit bo organiziralo 3-mesečno skupinsko vadbo preoblikovanja telesa in hujšanja, ki bo potekala od septembra do decembra. Treningi bodo potekali v plesni dvorani ŠIC Ljutomer. Zaradi velikega zanimanja so letos razpisali kar tri skupine vadbe, ki bodo potekale v različnih terminih:

  • 1.skupina - ponedeljek 20.00, četrtek 20.00.

  • 2.skupina - torek 20.00, četrtek 19.00.

  • 3.skupina - torek 19.00, četrtek 18.00.

Vadbo bo vodila diplomirana športna trenerka in trenerka fitnesa Nuša Vukan.

Udeleženke bodo imele možnost meritev telesne sestave z bioimpedančno tehtnico, ter meritev posameznih delov telesa na začetku in koncu 3-mesečnega programa vadbe. Ob koncu raziskave se bodo seštele končne meritve analiz vseh vadečih (izgubljeni kg, izgubljeni cm, izgubljena maščoba, ITM, ...), ki bodo dale rezultat raziskave.

Prav tako bodo deležne prehranskega svetovanja in bodo prejele navodila ter smernice za zdravo prehranjevanje, imele pa bodo tudi dostop v zaprto spletno skupino, ki služi izobraževanju in motivaciji ter podpori vadečih. Vse zainteresirane kandidatke naprošajo, da se prijavijo na elektronski naslov info@vital-fit.si s pripisom v polju zadeva: PRIJAVA NA RAZISKAVO in vsebino maila, ki naj vsebuje naslednje podatke:

  • Ime in priimek udeleženke,

  • Telefonsko številko,

  • Starost (leta),

  • Izračunan ITM s klikom na povezavo kalkulator ITM. V kalkulator je potrebno vpisati višino in težo,

  • Številko želene vadbene skupine,

  • Poškodbe in zdravstvene omejitve.

Prijave sprejemajo do sobote, 31. avgusta, oziroma do zapolnitve mest. Z raziskavo pričnejo v ponedeljek, 2. septembra v plesni dvorani ŠIC Ljutomer. Nadaljnja navodila udeleženke dobijo ob prijavi, za morebitna vprašanja pa lahko pišejo tudi na mail info@vital-fit.si, Instagram: osebnatrenerka.nusa ali pokličejo na 031 473 053.

Raziskavo podpira Občina Ljutomer z županjo mag. Olgo Karba, Fitnes zveza Slovenije, Športna unija Slovenije in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.



Več v Šport