V Termah Banovci se pričenja gradnja novega butičnega hotela Narcisa

Hotel Narcisa bo imel 31 sob, 4 zvezdice in bo ponujal okolju prijazno, unikatno izkušnjo.

Prlekija-on.net, sobota, 31. avgust 2024 ob 11:02
Tako naj bi izgledal nov hotel, foto: Terme Banovci

Tako naj bi izgledal nov hotel, foto: Terme Banovci

Iz Term Banovci sporočajo, da v torek, 3. septembra, začenjajo z gradnjo novega hotela Narcisa!. "Naša vizija je preprosta - ustvariti prostor, kjer se tradicija prepleta s sodobno eleganco, kjer se prebudijo vsi vaši čuti in kjer vsaka podrobnost šteje. Hotel Narcisa bo imel 31 čudovitih sob, 4 zvezdice in bo ponujal okolju prijazno, unikatno izkušnjo, ki vam bo omogočila, da se popolnoma sprostite in uživate v mirnem okolju Prlekije," pravijo.

Vsem se zahvaljujejo za razumevanje med gradnjo - vse storitve bodo še naprej na voljo in poskrbeli bodo, da bo vaš obisk pri njih vedno prijeten. Dostop iz parkirišča do recepcije bo zaradi del delno spremenjen, kar bodo ustrezno označili.

Investicija bo pripomogla s skladnemu razvoju turizma na nacionalni kot tudi regionalni ravni. Prispevala bo k pomembnemu trajnostnemu razvoju, dvigu kakovosti turistične ponudbe in konkurenčnosti podjetja, rasti dodane vrednosti na zaposlenega, povečanju nastanitvenih kapacitet, razvoju novih, tržno zanimivih, edinstvenih turističnih produktov (doživetij), pomembnemu razvoju na področju digitalizacije in krepitvi kompetenc zaposlenih.

Hotel bo zgrajen iz naravnih materialov, bo energetsko varčen, okoljska trajnost bo zagotavljala najvišjo kakovost bivanja. Z digitalizacijo procesov in komuniciranja z zaposlenimi in strankami bo dosežena večja stroškovna učinkovitost kot tudi napredek v razvoju. Investicija bo zaključena predvidoma aprila 2026. Vrednost investicije znaša 6.455.383,02 evrov, projekt pa se bo v višini 1.799.571,35 evrov financiral iz pridobljenih evropskih sredstev.

Tako naj bi izgledal nov hotel, foto: Terme Banovci

V Termah Banovci bodo pričeli z gradnjo novega 4* butičnega hotela Narcisa


Pričenjamo z gradnjo novega hotela ! Z veseljem vam sporočamo, da 3.9.2024 začenjamo z gradnjo novega hotela Narcisa! ...

Objavil/a Terme Banovci dne Petek, 30. avgust 2024


Več v Gospodarstvo