Za osem ur spanja lahko prejmete kar tisoč evrov

Dormeo® ponovno išče profesionalnega spalca, ki za osem ur spanja prejme kar 1.000 €

Prlekija-on.net, sreda, 4. september 2024 ob 13:52
Iščejo profesionalnega spalca

Iščejo profesionalnega spalca

Ste že spali med delom? Delodajalci se verjetno strinjajo, da je naspan delavec dober delavec - vendar, ali so za to pripravljeni tudi plačati? Dormeo® pač je. V svoje vrste namreč vabijo človeka z eno samo nalogo: spati! Dokažite, da se z dobrimi pripravami ter odličnimi izdelki za spanje lahko kakovostno (za)spi praktično kjerkoli.

Postanite četrti slovenski Dormeo® spalec!

Po izjemnem uspehu v preteklih letih je Dormeo® ponovno objavil razpis za Dormeo® spalca 2024. Vse do ponedeljka, 9. septembra, bodo kandidati imeli edinstveno priložnost, da se prijavijo na sanjsko službo, kjer bodo za osem prespanih ur v eni izmed njihovih trgovin prejeli kar 1.000 € plačila.

Kako bo potekal vaš delovni dan?

Izbrani kandidat bo 20.9.2024 za plačilo 1.000 € neto prespal osem ur. Čaka ga nepozabna izkušnja, v kateri bo odkrival pomen dobrega ležišča, vzglavnika in odeje ter o tem na koncu tudi kar najbolj iskreno strnil svoje vtise. Spanje bo potekalo v dinamičnem okolju, polnem spalnih izzivov in motilcev spanja, vendar ob veliki podpori Dormeo® ekipe in strokovnjakov s področja spanja. Izbrani kandidat bo pred spanjem prejel navodila, kako se pripraviti na to nenavadno nalogo, poučili pa ga bodo tudi o pomenu dobrega spanca v boju proti stresu in izgorelosti.

Kako se prijaviti?

Preprosto! Do 9.9.2024 izpolnite kratek spletni obrazec na www.dormeo.net/spalec, posebna komisija pa bo nato izbrala najustreznejšega kandidata. Prijavijo se lahko vsi polnoletni navdušenci nad spanjem.

Namen akcije

Namen sedaj že tradicionalne akcije blagovne znamke Dormeo® je ozaveščanje o pomenu kakovostnega spanja in opozarjanje na možne posledice motenj spanja. Kakovosten spanec je namreč bistvenega pomena za zdravje in počutje, njegovo pomanjkanje pa lahko prispeva celo k nekaterim bolezenskim stanjem in težavam. Navkljub hitremu življenjskemu tempu, vsakodnevnim naporom in stresu si tako vselej velja vzeti čas za krepčilni spanec.

Spanje prav zares je služba za naše telo in um, zato si moramo zagotoviti pravo spalno okolje, kjer se bo naše telo lahko ponoči kakovostno regeneriralo. Spanje je služba. In lahko je tudi sanjska služba.



Več v Gospodarstvo