Ponoči poškodovali bankomat

Na kraju policisti in kriminalisti opravljajo ogled. Vse, ki bi imeli koristne informacije naprošajo, da obvestijo policijo na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Prlekija-on.net, četrtek, 12. september 2024 ob 07:25
Policija

Policija

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklem dnevu obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, devet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču ter dva primera povoženja divjadi.

S področja kriminalitete je bila obravnavana goljufija, dve grožnji, poškodovanje tuje stvari, vlom v gospodarsko poslopje, tatvina aktiklov iz trgovine ter kazniva dejanja zoper zakonsko zvezo, družino in otroke. V enem primeru je bil storilcu izrečen ukrep prepovedi približevanja žrtvi.

V Gederovcih je bil ponoči napaden bankomat. Na kraju policisti in kriminalisti opravljajo ogled. Vse, ki bi imeli koristne informacije naprošajo, da obvestijo policijo na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Policisti bodo tudi danes v popoldanskem času opravljali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Občane opozarjajo, da je zadrževanje v bližini strelišča nevarno.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijskih postaj Ljutomer in Gornja Radgona.



Več v Črna kronika

Policija

Pogrešano 80-letnico nešli

petek, 25. oktober 2024 ob 14:06
Voznik je bil prehiter

Državljan Ukrajine vozil s hitrostjo 206 km/h

petek, 25. oktober 2024 ob 13:17
Policija

Pogrešali osebo, ki je bila v nočnih urah najdena

petek, 25. oktober 2024 ob 07:29