V Ljutomer prihaja Salomé

Salome je za vas pripravila avtorski stand up kabaret IZNENADA SALOMÉ, poln glamurja, smeha, glasbe in komičnih dogodkov iz njenega življenja, s katerim bo gostovala tudi v Ljutomeru.

Oglasno sporočilo, nedelja, 15. september 2024 ob 10:36
Salome

Salome

Vsi poznamo Salomé in njen prepoznavni smeh! Slovenski publiki je dobro znana tudi kot pevka, igralka, udeleženka televizijskih resničnostih oddaj (hrvaški Big Brother, Kmetija slavnih, Master Chef Slovenija 2017) in kot transspolna ženska, ki je izdala knjigo o svojem življenju z naslovom Novo rojstvo. Z vlogo v zabavnem muzikalu Menopavza, pod okriljem Spas teatra, pa je zablestela še na odrskih deskah.

Salome je za vas pripravila avtorski stand up kabaret IZNENADA SALOMÉ, poln glamurja, smeha, glasbe in komičnih dogodkov iz njenega življenja, s katerim bo gostovala tudi v Ljutomeru, 27. septembra, ob 19:30 uri v Domu kulture. Uživali boste v njenem značilnem izvirnem humorju, pevski bravuroznosti in zagotovo ne boste ostali ravnodušni ob njeni originalni življenjski zgodbi, polni humorja.

Nakup vstopnic je možen na vseh prodajnih mestih Eventim, Petrolih in Pošti Slovenije. Cena vstopnice znaša 19,00 €, v predprodaji in na dan dogodka pa 21,00 €.

Nekaj vstopnic bomo podelili tudi mi, spremljajte nas.

IZNENADA SALOME


Več v Družabno