V soboto štiri prometne nesreče s poškodbami

Huje sta se poškodovali dve kolesarki.

Prlekija-on.net, nedelja, 22. september 2024 ob 07:53
V Ljutomeru je padla kolesarka

V Ljutomeru je padla kolesarka

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

V eni prometni nesreči je nastala zgolj materialna škoda, v dveh nesrečah so se udeleženci lažje telesno poškodovali, še v dveh pa huje. V Rakičanu je kolesarka vozila preblizu roba vozišča, zaradi česar je padla in se lahko telesno poškodovala. V Križevcih pri Ljutomeru pa je voznik motornega kolesa zaradi nepravilnega prehitevanja trčil v kmetijski traktor in padel ter se prav tako lažje poškodoval. Huje sta se poškodovali dve kolesarki. Prva je v Ljutomeru zapeljala na cestni robnik in padla. Druga pa je v Černelavcih zapeljala čez pločnik na cesto in prav tako padla po vozišču.

Prometna nesreča

V trčenju s traktorjem se je poškodoval motorist


Te štiri prometne nesreče s telesnimi poškodbami naj bodo opozorilo voznikom vozil na dveh kolesih, ki so med bolj ranljivimi udeleženci v cestnem prometu. Vsem tem voznikom svetujejo, naj bodo predvsem izjemno previdni in hitrost svoje vožnje prilagodijo razmeram na cesti.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino tabličnega računalnika iz vozila v Murski Soboti, tatvino mobilnega telefona v gostinskem lokalu v Gornji Radgoni in šikaniranje na delovnem mestu v podjetju v Lendavi.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se pri intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.

Prometna nesreča na Ormoški cesti

Na Ormoški cesti padla kolesarka in se huje poškodovala




Več v Črna kronika

Policija

Pogrešano 80-letnico nešli

petek, 25. oktober 2024 ob 14:06