Na delavca se je prevrnil tovor in ga poškodoval

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Ljutomer.

Prlekija-on.net, torek, 24. september 2024 ob 07:34
Delavec se je poškodoval

Delavec se je poškodoval

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, eno poškodbo vozila na parkirišču, tri primere povoženja divjadi in delovno nesrečo.

V vseh prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda. Eno izmed nesreč je povzročil voznik kombiniranega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola zapeljal z vozišča in se z vozilom prevrnil na bok.

Vozite le trezni. Če ste uživali alkohol, naj vozi nekdo, ki ga ni užival, ali uporabite javna prevozna sredstva. Dosledno pa upoštevajte tudi druga cestnoprometna pravila, še zlasti pravila o hitrosti, prednosti, prehitevanju, uporabi varnostnih pasov in mobilnih telefonov ter varnostni razdalji.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva in zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva na območju Lendave, v Murski Soboti pa tatvine oblačil, denarja iz vozila in goriva.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se pri intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Delovna nesreča se je zgodila v podjetju v Gornji Radgoni, kjer se je na delavca prevrnil tovor in ga lažje telesno poškodoval.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Ljutomer.



Več v Črna kronika

Policija

Pogrešano 80-letnico nešli

petek, 25. oktober 2024 ob 14:06