Na dobrodelnem MOPED Tur de Mur 2024 zbrali 2.675 evrov za Karolino

Zbralo se je kar 54 mopedistov, prevozili pa so 43 kilometrov. Postojanke so imeli v Ljutomeru, v Pristavi, na Razkrižju, na Tinekovem brodu in v Veržeju.

Prlekija-on.net, sreda, 2. oktober 2024 ob 09:09
MOPED Tur de Mur 2024

MOPED Tur de Mur 2024

Prvo septembrsko soboto so se na Cvenu pri zadružnem domu zbrali mopedisti na 2. MOPED Tur de Mur. Zbralo se jih je kar 54, prevozili pa so 43 kilometrov. Postojanke so imeli v Ljutomeru, v Pristavi, na Razkrižju, na Tinekovem brodu in v Veržeju.

Cven pa je obiskala tudi Karolina; 5-letna deklica, ki ima hudo gensko bolezen; tokrat so prostovoljni prispevek namenili njej. Več o njeni bolezni si lahko preberete na: https://viljem-julijan.si/karolina/

Tako smo na dan dogodka prispevali 2675 €; in sicer 1315 € iz prijavnin in prostovoljnih prispevkov, občina Ljutomer je za Karolino namenila 200 €, družina Oskarja, za katerega se je zbiral denar za talne označbe, pa je dodala 1160 €.

Znesek 515 € pa so dodali še udeleženci srečanja intervencijskih služb občine Ljutomer in Zdravstveni dom Ljutomer. Vsem se iskreno zahvaljujemo.

Iskreno se zahvaljujemo vsem za podporo; tako mopedistom, kot deklici Karolini. Zahvala gre našima lokalnima gostincema Ani Taljan (A-bar na Cvenu) in Sebastijanu Rudolfu (Gezove jame na Moti) za večji prispevek za Karolino. Otrokom, staršem, učiteljicam in vzgojiteljicam iz šole in vrtca Cven, ki so v velikem številu pričakali Karolino in njeno družino in ji podarili darila in risbe. Za pomoč pri pogostitvi na postojankah: ŠD Cven, TKD Mak Pristava, gostilna Na gmajni na Razkrižju, Tinekov brod na reki Muri in bar Narcisa v Veržeju, Suzani Vinkovič in Meliti Lihtenvalner za pecivo, ter občini Ljutomer in županji Olgi Karba za sprejem in donacijo. Hvala Karolini in njeni srčni družini za obisk, ter Robiju Kuzmi za pomoč pri organizaciji.

Sara Vinkovič, KS Cven



Več v Družabno