V vrtcu Manka Golarja je iz krušne peči zadišalo po jeseni

Pripravili so jesensko družinsko srečanje, ki ga tradicionalno pripravljajo ob začetku šolskega leta.

Prlekija-on.net, četrtek, 3. oktober 2024 ob 07:58
Jesensko družinsko srečanje

Jesensko družinsko srečanje

Ponedeljkovo popoldne smo preživeli na vrtčevskem igrišču, ob naravni učilnici. Pripravili smo jesensko družinsko srečanje, ki ga tradicionalno pripravljamo ob začetku šolskega leta. Na srečanju smo se zbrali starši in otroci, ki obiskujejo enoto Kocljeva 4 ter strokovne delavke.

Pozdravila nas je vodja enote ga. Irena Domanjko Seršen in nam zaželela lep popoldan. Razporedili smo se po igrišču, kjer se je vsak oddelek spoznaval in družil ob športnih igrah. Otroci so skupaj s starši sodelovali pri igri s padalom, plesu s trakovi, vijuganju s samokolnicami med stožci, prevažanjem buč, navijanjem vrvice na koruzo, premagovanjem motoričnih igral in še in še. Družine so ustvarjale spomine v jesenko obarvanem foto kotičku, iz krušne peči pa je omamno dišalo. V našem vrtcu odlično sodelujemo s starši, ki radi pomagajo in poprimejo tudi pa pekovski lopar. Spretno sta ga vihtela očeta predšolskih otrok in nam spekla odlične postržjače, v naši krušni peči.

Obiskovalci srečanja smo se okrepčali, poklepetali, spletli nova poznanstva in ugotovili, da smo lepo izkoristili enega izmed zadnjih vremensko čudovitih popoldnevov.

Nuša Mencigar Matiš, mag. prof. pred. vzg.



Več v Najmlajši