Bioterme Mala Nedelja osvojile 1. mesto za Naj kopališče 2024 v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč

Na ta naziv so zelo ponosni, saj so jim obiskovalci, njihovi gostje, dodelili v zadnjih petih letih 1. mesto kar 3-krat.

Prlekija-on.net, četrtek, 3. oktober 2024 ob 17:14
Bioterme

Bioterme

Na soboškem Expanu je bila v sredo podelitev priznanj v različnih kategorijah tekmovanja Naj kopališče 2024, ki ga vsako leto organizira Radio.Si. V Biotermah Mala Nedelja so prejeli priznanje za 1. mesto v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč, na kar so zelo ponosni, saj so jim obiskovalci, njihovi gostje, dodelili v zadnjih petih letih 1. mesto kar 3-krat.

"Vsem gostom se iskreno zahvaljujemo za vse oddane glasovnice, predvsem pa za zaupanje, saj brez njih naših dosežkov ne bi bilo! Prejeto priznanje nam daje potrditev, da zmoremo in delamo dobro, za kar se zahvaljujemo tudi vsem zaposlenim," ob tem pravijo v Biotermah.

Akcija »Naj kopališče 2024« poteka v organizaciji RTV Slovenija in je tekom poletja slišna na več radijskih postajah po vsej Sloveniji.

Oddaja »Naj kopališče« se že dolga leta predvaja ob sobotah čez poletje na radijskih programih Radia Slovenija - na Radiu Si, Radio Maribor in Radio Koper. Oddaje z oglašanji v živo pa je mogoče slišati tudi na več regionalnih in lokalnih radijskih postajah. Glasovalcem na spletni strani, ki so lahko sporočili tudi svoje komentarje in namige za izboljšanje ponudbe, pa smo čez poletje podeljevali tudi praktične nagrade.

 

Objavil/a Radio Si dne Sreda, 2. oktober 2024


Več v Gospodarstvo